O Kevin Spacey αρνείται τις κατηγορίες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Eίχαμε πριν χρόνια τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Antony Rapp και τις δηλώσεις του Kevin Spacey, παράλληλα υπήρξε η αποχώρηση του ηθοποιού από την σειρά House Of Cards με τον ηθοποιό να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν βρέθηκε ο ηθοποιός, προκειμένου να καταθέσει και να αντικρούσει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση ενός άνδρα. Oπως ισχυρίζεται ο Antony Rapp, ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν εκείνος ήταν μόλις 14 χρονών το 1986, στο Μανχάταν. Η μήνυση που έκανε ο Rapp καταγγέλλει τον Spacey για επίθεση, κακοποίηση, αλλά και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.
Στην κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα, ο Spacey μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του κι αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, τόνισε πως ο ίδιος ήταν ανέκαθεν ομοφυλόφιλος, όμως δεν μπορούσε να το αποκαλύψει δημοσίως, καθώς μεγάλωσε σε μια «σύνθετη οικογενειακή δομή», με έναν πατέρα νεοναζί.
Αναλυτικά ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας μου ήταν λευκός και νεοναζί. Μόνο και στην ιδέα ότι μπορεί να είμαι ομοφυλόφιλος, μου φώναζε, ούρλιαζε. Χρησιμοποιούσε πολύ υποτιμητικές λέξεις για τους ομοφυλόφιλους. Δεν θα τις χρησιμοποιήσω εδώ στο δικαστήριο».
Σχετικά με τις κατηγορίες του Rapp δήλωσε: «Δεν είναι αλήθεια. Το να αποκαλείς κάποιον απατεώνα είναι σαν να του λες ότι ζει ένα ψέμα. Δεν ζούσα ένα ψέμα, απλά ήμουν απρόθυμος να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Δεν καταλαβαίνω σε ποια βάση μου έλεγε ότι ήμουν απατεώνας. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι θυμωμένος. Ας σεβαστούμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία για όλους».
Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ισχυρίστηκε πως δεν βρέθηκε ποτέ μόνος με τον Rapp, ενώ δήλωσε πως είχε σοκαριστεί όταν αυτές οι κατηγορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, το 2017. Δήλωσε επίσης: «Ο κλάδος μας είναι πολύ νευρικός. Υπάρχει μεγάλος φόβος στον αέρα σχετικά με το ποιος θα ήταν ο επόμενος. Πιστεύω ότι το #metoo είναι μια σημαντική, σεισμική αλλαγή στην κοινωνία μας».
Ο Anthony Rapp είχε ισχυριστεί ότι όταν ήταν 14 ετών, βρέθηκε σε ένα πάρτι στην ιδιωτική κατοικία του τότε 26χρονου Spacey στο Μανχάταν και εκείνος, όντας μεθυσμένος, του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss