O Lewis Hamilton παραλίγο να είχε παίξει στην ταινία Top Gun: Maverick αλλά αναγκάστηκε να την απορρίψει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Top Gun: Maverick για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, σπάει όλα τα ρεκόρ, συζητιέται όσο καμία άλλη τελευταία και αποκαλύφθηκε πως ο Lewis Hamilton βρέθηκε μια ανάσα από το να παίξει σε αυτή.

Δήλωσε στο Vanity Fair, πως ήθελε σαν τρελός να παίξει οποιονδήποτε ρόλο του έδινε ο φίλος του, Tom Cruise. Φυσικά το θέμα είχε δρομολογηθεί, θα έπαιζε κανονικά και στην ταινία, υποδυόμενος τον τον πιλότο μαχητικού, ωστόσο υπήρξε ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα γυρίσματα της ταινίας και μάλιστα το συντριπτικό κομμάτι τους συνέπεσε με το πιο κρίσιμο σημείο των αγώνων της F1, οπότε ήταν αδύνατον να μπορέσει να παραστεί σε αυτά. Οπότε έπρεπε να μιλήσει με τον σκηνοθέτη και τον Cruise, λέγοντας τους πως δεν είναι διαθέσιμος, κάτι που για εκείνον ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο τηλεφώνημα.
H υπόθεση είναι η εξής: “Ύστερα απο περισσότερα απο τριάντα χρόνια υπηρεσίας στη θέση του πιλότου, ο Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, ζώντας στο όριο ως πιλότος-δοκιμαστής και αποφεύγοντας την προαγωγή που θα τον καθηλώσει στο έδαφος. Όταν αρχίζει να εκπαιδεύει μια ομάδα Top Gun αποφοίτων για μια ειδική αποστολή που δεν έχει ξαναδεί κανείς πιλότος, ο Maverick θα συναντήσει τον Υποσμηναγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), τον γιό του αδικοχαμένου φίλου του Goose. Αντιμέτωπος με ενα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick θα βρεθεί απέναντι στους μεγαλύτερους φόβους του και μια αποστολή που θα απαιτήσει την απόλυτη θυσία.”
Πέρα από τους Tom Cruise, Miles Teller, παίζουν οι Ed Harris, Jon Hamm, Jennifer Connely, Glen Powell και ο Val Kilmer. Ο σκηνοθέτης του Obl …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss