O Michael Keaton θα είναι Batman μόνο για την ταινία The Flash – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Εχουμε νέα για την ταινία Flash με τον Ezra Miller στον ρόλο ανακοινώθηκε πως η οριστική ημερομηνία είναι στις 3 Iουνίου 2022, ενώ έχει αναφερθεί πως οι Michael Keaton, Ben Affleck θα παίξουν ως Batman.

Μετά το flase alarm στην είδηση για… αναβάθμιση του Michael Keaton και πως θα είναι βασικός Batman στο σύμπαν της DC από τον αρθρογράφο της New York Times, Brooks Barns και τελικά αυτό δεν ισχύει, έχουμε ουσιαστικά την επιβεβαίωση για την ταινία The Flash. O Keaton θα επωμιστεί τον ρόλο του Batman μόνο για την εν λόγω κινηματογραφική προσπάθεια και ανέφερε μάλιστα πως αν ήξερε κάτι παραπάνω θα το έκανε και άρθρο, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

H ταινία θα έχει στοιχεία Flashpoint, με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που νομίζουν οι fans, όπως είπε ο Andy Muschietti και θα είναι μια ιστορία με time travel που ο Flash θέλει να σώσει την μητέρα του.

Πίσω από τις κάμερες όπως αναφέραμε θα είναι ο σκηνοθέτης του IT, Andy Muschietti (μετά τις αποχωρήσεις των Seth Grahame-Smith και John Francis Daley, Jonathan Goldstein), ενώ η σεναριογράφος του Bumblebee Christina Hodson θα γράψει την ταινία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss