Ο Nicolas Cage ούτε καν πληρώθηκε για την ταινία που πήρε Oscar – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

O Nicolas Cage αρχίζει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε με την ταινία The Unbearable Weight of Massive Talent, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως σε αυτή που πήρε Oscar δεν πληρώθηκε καν.

Μπορεί με την ταινία Leaving Las Vegas το 1995 ο Nicolas Cage να πήρε Oscar και να… εκτόξευσε την κινηματογραφική του αξία, ωστόσο αυτός ο και υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθεσίας Mike Figgis, δεν είδαν ποτέ το… χρώμα του χρήματος.
Στο It Happened In Hollywood podcast, ο δημοσιογράφος του Hollywood Reporter, Seth Abramovitch ρώτησε τον Figgis για το budget της ταινίας και ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα, μιας και το στούντιο Lumiere Pictures δεν τους έδωσε ποτέ τα 100 χιλ. δολάρια που είχαν υποσχεθεί. Αυτό γιατί η ταινία δεν είχε κέρδη στον ίδιο και τον Cage, αλλά εν τέλει δεν έλαβαν ποτέ αυτά τα χρήματα. Ο Figgis ισχυρίζεται ότι η Lumiere Pictures του είπε ότι το Leaving Las Vegas δεν απέφερε ποτέ κέρδη και γι’ αυτό ο ίδιος και ο Cage δεν πληρώθηκαν. Βέβαια τα νούμερα άλλα λένε καθώς τα έσοδα των 32 εκ. δολαρίων με budget 4 εκατ. δεν τα λες και… χασούρα.
Η υπόθεση της ταινίας: Ο Μπεν (Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας αλκοολικός σεναριογράφος σε παρακμή, ο οποίος αφού χάνει τη δουλειά του, φθάνει στο Λας Βέγκας για να πιει μέχρι θανάτου. Εκεί γνωρίζει την ιερόδουλη Σέρα (Ελίζαμπεθ Σου) και μεταξύ του αναπτύσσεται μια σχέση, η οποία ενώ αρχικά ξεκινά ως μια εμπορική συναλλαγή, σύντομα θα πάρει μια τρυφερή στροφή, καθώς οι δυο τους συμφωνούν πως αποδέχονται ο ένας τον άλλο, όπως είναι, χωρίς όρους.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss