O Quentin Tarantino αποθέωσε την «Πέππα το Γουρουνάκι» – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Quentin Tarantino είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και πιο σημαντικότερους σκηνοθέτες της εποχής μας, ωστόσο αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι δεδομένο πως δεν το περιμέναμε.

Ο διάσημος σκηνοθέτης αποθέωσε την παιδική σειρά «Πέππα το Γουρουνάκι» και ανέφερε μάλιστα κάτι πολύ τιμητικό για αυτή: «Θα τολμήσω να το πω, η Πέππα είναι το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Βρετανίας αυτήν την δεκαετία».
Ο σκηνοθέτης έχει γίνει για δεύτερη φορά πατέρας μαζί με τη σύζυγό του Ντανιέλλα Πικ και όπως είναι λογικό πλέον έχει επηρεαστεί, καθώς μαζί με τον πρώτο γιο του, Λιο, ο οποίος είναι δύο ετών βλέπουν μαζί το γνωστό παιδικό «Πέππα το Γουρουνάκι».
Έκανε την παραπάνω δήλωση στο Empire και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως για εκείνον το παιδικό Πάντινγκτον, το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά διάσημο στη Βρετανία, δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία., σύμφωνα με την γνώμη του.
Η «Πέπα το Γουρουνάκι» είναι μία δημοφιλής παιδική σειρά που ξεκίνησε το 2004 και πλέον μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και σε 40 γλώσσες. Έχει αποσπάσει, το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας για Φιλμ και Τηλεόραση, BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), «Kαλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας».Επιπλέον, στο Φεστιβάλ Cartoons on the Bay, απέσπασε το βραβείο Pulcinella ως «Καλύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα της χρονιάς» και «Καλύτερης σειράς κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας». Στο ίδιο Φεστιβάλ, απέσπασε και την διάκριση του κοι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss