«Ο Ρινόκερος»: Αυτός ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Σερβετάλη

Το όνομα του ηθοποιού που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ο Ρινόκερος» μετά την αποχώρηση του έδωσε ο Παύλος Σταματόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» πολλοί ηθοποιοί προσκλήθηκαν για τον ρόλο, αλλά αρνήθηκαν διότι δεν ήθελαν να συγκριθούν με έναν ρόλο όπου ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής άφησε το αποτύπωμά του αλλά και διότι δεν θα ήθελα να μπουν σε ένα «βαρύ» και διχαστικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για την παράσταση.

Οι πληροφορίες της εκπομπής έκαναν λόγο ότι η παραγωγή αναμένεται να ανακοινώσει πως ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Άρη Σερβετάλη.

H ανακοίνωση του θιάσου

Λίγο αργότερα, τα όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη, ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση του θιάσου.

Ειδικότερα: «Η ομάδα του “Ρινόκερου” και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο “Ρινόκερος” μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός.

Θέατρο Κιβωτός, “Ρινόκερος”».

Λίγα λόγια για τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος κράτησε το καλοκαίρι τον ρόλο του Πυλάδη, δίπλα στον Ορέστη – Άρη Σερβετάλη στην παράσταση της τραγωδία του Ευριπίδη που περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Έχει επίσης πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στο θέατρο τον είδαμε στις παραστάσεις:

  • «Ο άνθρωπος που γελά»
  • «Jesus Christ Superstar»
  • «Chicago»
  • «Ορέστης»
  • «Moby Dick», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα
  • «Καμπάνες του Εντελβάις» του Νίκου Καρβέλα

Υπήρξε για αρκετούς μήνες ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με την Άννα Βίσση την εποχή της συνεργασίας τους στο «Καμπάνες του Εντελβάις» (2015).

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss