O Ryan Gosling θεωρεί το σενάριο από την ταινία Barbie το καλύτερο που έχει διαβάσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι live action μεταφορές από διάσημες παιδικές ταινίες είναι πολύ στην μόδα τελευταία και γίνεται μια ακόμα ταινία, αυτή τη φορά με ηρωίδα την Barbie, με την ταινία να έχει πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και ένα τρομερό cast στο οποίο Ken είναι o Ryan Gosling.

O ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Jimmy Fallon και περιέγραψε την Barbie ως το καλύτερο σενάριο που έχει διαβάσει ποτέ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως βρήκε ένα κουκλάκι του Ken πεταμένο στον κήπο του και καλυμμένο με λάσπες, το φωτογράφισε και πήρε τηλέφωνο την σκηνοθέτιδα Greta Gerwig, λέγοντας πως πρέπει να παίξει τον ρόλο. Αστειευόμενος δήλωσε πως ήταν αυτό που περίμενε σε όλη του την ζωή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία Robbie και Gosling (Barbie και Ken δηλαδή), θέλουν να εγκαταλείψουν την Barbieland έχοντας κουραστεί, ωστόσο ο CEO της Mattel προσπαθεί να τους ανακόψει τα σχέδια. Τον ρόλο του τελευταίου θα έχει ο Will Ferrell παίζοντας δηλαδή τον “κακό” της υπόθεσης.
Η ταινία ήθελε εξ’ αρχής να έχει μια… διαφορετική Barbie με μια εντελώς άλλη προσέγγιση, ενώ έχουμε ως πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και ο Ryan Gosling θα βρίσκεται στον ρόλο του Ken. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, ο χαρακτήρας του περνάει μια φάση και δεν έχει λεφτά, αυτοκίνητο και σπίτι. Ακόμα ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με τον Ken ή την πλοκή.
Το cast συμπληρώνουν οι Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey America Ferrera, Simu Liu, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Issa Rae, M …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss