Ο Stephen King αποκάλυψε πως η ταινία Transformers είναι η μοναδική που δεν άντεξε και αποχώρησε από αίθουσα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Oι ταινίες πολλές φορές μπορεί να κάνουν τους θεατές να μην μπορέσουν να τις αντέξουν για πολλούς και διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν να αποχωρήσουν από μια αίθουσα.

Δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο μετρ του τρόμου, Stephen King, ο οποίος αναφέρθηκε στην μοναδική ταινία που δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ολόκληρη σε κινηματογραφική αίθουσα: το πρώτο Transformers.
Το έκανε απαντώντας στον συγγραφέα Linwood Barclay σε ανάρτηση του στο Twitter, με τον πρώτο να αναφέρει πως δεν άντεξε καθόλου το Jurassic World: Dominion. Στην απάντηση του δήλωσε πως η μόνη του αποχώρηση από αίθουσα ως ενήλικας ήταν για την ταινία του 2007, Transformers.
Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε τα σχετικά tweet, ενώ έκανε και μια διευκρίνιση σε έναν fan, ο οποίος του διατύπωσε μια διευκρινιστική ερώτηση, καθώς επιβεβαίωσε πως ήταν η ταινία του 2007 και όχι η animation εκδοχή του 1986.

I have walked out of only one movie as an adult: TRANSFORMERS. Would like to know what other movies people have walked out on.
— Stephen King (@StephenKing) June 27, 2022

Michael Bay. The first one. https://t.co/WZ5TXeKREm
— Stephen King (@StephenKing) June 28, 2022

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss