Ο Tom Cruise στο πιο… τρελό stunt που έχει κάνει στην καριέρα του για την ταινία Mission Impossible – Dead Reckoning Part One – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Είχαμε γράψει την άποψη μας για την ταινία Mission Impossible: Fallout και ο Christopher McQuarrie έχει ανακοινώσει τα δυο sequel Mission Impossible 7 και 8, που θα κυκλοφορήσουν αλλά τελικά θα αργήσουμε να τα δούμε. Η πρώτη από τις δυο θα βγει 14 Ιουλίου 2023 και η επόμενη στις 28 Ιουνίου 2024.

Στο cast για το franchise έχουν μπει οι Cary Elwes, Indira Varma, Rob Delaney, Mark Gatiss, Charles Parnell, για τις ταινίες Mission Impossible 7 και 8. Η επόμενη ταινία έχει τίτλο Mission Impossible – Dead Reckoning Part One, με τον Tom Cruise να ετοιμάζει πολλά stunts και ίσως ό,τι πιο… τρελό έχει κάνει στην καριέρα του.
[embedded content]
[embedded content]

Η ταινία Mission Impossible 7 θα έχει budget της τάξεως των 290 εκ. δολαρίων και αυτό έχει να κάνει με τις συνθήκες λόγω κορωνοϊού και τα διάφορα προβλήματα που προκλήθηκαν με την Paramount να… πονοκεφαλιάζει, μιας και είναι 100 εκ. δολάρια παραπάνω από την τελευταία ταινία, Fallout. Τα εξωτερικά γυρίσματα, τα μέτρα για την πανδημία και μερικοί ακόμα παράγοντες το αύξησαν ραγδαία και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μάρκετινγκ που είναι για κάθε ταινία ξεχωριστά.
Από κει και πέρα, όπως αναφέρει το Variety, το πλάνο είναι για τις ταινίες Mission: Impossible 7 και 8 να δώσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο αντίο στον Cruise ως Ethan Hunt, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, ενώ παράλληλα είναι άγνωστο αν θα υπάρχει κάποιου είδους συνέχεια ή θα δώσει αλλού την… σκυτάλη. Παράλληλα αναφέρεται ως η κορύφωση του franchise. Ηλικιακά στέκει φυσικά αυτό, καθώς όσο εντυπωσιακές κι αν είναι οι σκηνές που γυρίζει ο Tom Cruise, δύσκολο να κάνει άλλες ταινίες, ωστόσο κάτι τέτοιο για τα Mission: Impossible 7 & 8 δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους McQuarrie, Cruise, ή Paramount αυτή τη στιγμή.
Ο Tom Cruise βάζει ψηλά τον πήχη για την επόμενη του ταινία. Μπορεί να τον έχουμε δει στο franchise να κάνει ό,τι πιο απίθανο, αλλά ο ηθοποιός έχει αναφέρει πως στην ταινία Mission Impossible 8, θα έχει ένα ακόμα εντυπωσιακό stunt. Χωρίς να έχουμε πολλές πληροφορίες, βλέπουμε τον ηθοποιό να ανεβαίνει σε ένα αεροπλάνο Β’ Π.Π. και ειλικρινά θέλουμε να δούμε περισσότερα.

Να θυμίσουμε πως για την προηγούμενη ταινία ο ηθοποιός μέσω μια ράμπας θα πηδήξει σε γκρεμό μέ μοτοσυκλέτα με το υψόμετρο να… ζαλίζει και το παρουσιάζει ως την μεγαλύτερη πρόκληση που είχε, κυρίως λόγω του αέρα που μπορούσε να “γκρεμίσει” τον ίδιο (μαζί με τη ράμπα). Ο ηθοποιός είχε 6 δευτερόλεπτα μέχρι να επιταχύνει στην ράμπα και μετά να βγάλει το αλεξίπτωτο και μια λάθος κίνηση, μπορούσε να κοστίσει τη ζωή του. Για αυτό τον λόγο έκανε 13.000 δοκιμές, “πτήσεις” με την μηχανή, αλλά και πτώσεις με αλεξίπτωτο, ώστε να το τελειοποιήσει.

Στην ταινία Mission Impossible 7 θα δούμε εκτός από τον Tom Cruise και τους Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Cary Elwes, Shea Whigham, Simon Pegg, Ving Rhames, Indira Varma, Esai Morales, Mark Gatiss, Rob …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss