O Tom Hardy έχει συμμετοχή στο σενάριο για την τρίτη ταινία Venom – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Είχαμε την ταινία Venom για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας, ενώ υπάρχει πλεον το sequel Let There Be Carnage, για τo οποίo είχαμε γράψει την σχετική κριτική.

Πλέον τα νέα είναι πολύ καλά για τους fans, μιας και ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα στο CinemaCon η τρίτη ταινία Venom, που θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το Let There Be Carnage”, χωρίς περαιτέρω νέα για cast, κλπ. Η παρουσία του Tom Hardy είναι πλέον και στο σενάριο, το οποίο επιμελείται μαζί με την Tom Hardy Kelly Marcel (των προηγούμενων δυο ταινιών, αλλά και των Fifty Shades of Grey, Cruella).
H υπόθεση για την ταινία Venom: Let There Be Carnage είναι η εξής: Ένας χρόνος πέρασε από τότε που άλλαξε για πάντα η ζωή του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ, και ακόμα παλεύει να προσαρμοστεί ως συμβιωτής της εξωγήινης υπερδύναμης με το όνομα Venom. Θέλει όμως να βάλει ξανά σε ρότα και τη δημοσιογραφική του καριέρα, και αυτό θα προσπαθήσει να το καταφέρει παίρνοντας συνέντευξη από τον ψυχοπαθή δολοφόνο Κλέτους Κάσαντι. Πριν όμως ο τελευταίος καταλήξει στην ηλεκτρική καρέκλα, αποκτά κι αυτός έναν παρόμοιας ισχύς συγκάτοικο στο σώμα του, τον Carnage, και αποδρά θεαματικά από τη φυλακή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss