O Tom Hardy είναι σύμφωνα με έρευνα ο ηθοποιός που δεν μπορούν να… καταλάβουν οι θεατές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Tom Hardy σίγουρα είναι από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους ηθοποιούς της εποχής μας, με πολλούς διαφορετικούς ρόλους και γενικότερα μπορεί να υποδυθεί τα πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από την Preply μέσω του The Wrap είναι ο ηθοποιός που μπορούν να καταλάβουν πιο δύσκολα απ’ όλους οι θεατές. Πρόκειται για μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1200 Αμερικάνοι και κλήθηκαν περιγράψουν για ποιο λόγο χρησιμοποιούν υπότιτλους. Το 61% επειδή δυσκολεύεται να κατανοήσει αρκετούς από τους ηθοποιούς και την προφορά τους, ενώ το 18% απάντησε για να «μάθει μια νέα γλώσσα».
Στην κορυφή της λίστας για το πρώτο κομμάτι είναι ο Tom Hardy και ακολουθείται από τους Sofia Vergara, Arnold Schwarzenegger, Sean Connery, Johnny Depp, Jackie Chan, Ozzy Osbourne, Benedict Cumberbatch. Στις σειρές φυσικά ξεχωρίζουν τα μη Αμερικάνικα “Derry Girls,” “Game of Thrones,” “Outlander,” “Downton Abbey.”
Φυσικά δεν είναι μόνο η προφορά του Hardy, αλλά και το γεγονός πως με την ποικιλία ρόλων συχνά κάνει εναλλαγές σε αυτές, ενώ παράλληλα για κάποιους από αυτούς αναγκάζεται και να μιλάει μέσα από τα δόντια του, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι ένας εκ των κορυφαίων.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss