O Tom Hardy κέρδισε κι άλλο τουρνουά jiu-jitsu – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Tom Hardy σίγουρα είναι από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους ηθοποιούς της εποχής μας, με πολλούς διαφορετικούς ρόλους και γενικότερα μπορεί να κάνει τα πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Όταν εννοούμε τα πάντα, ακόμα και να διαγωνιστεί σε τουρνουά jiu-jitsu και να το κατακτήσει για μια ακόμα φορά, όπως είχε κάνει και πριν από ένα μήνα, παίρνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του.
Ο εκπρόσωπος τύπου του τουρνουά δήλωσε: «Ο Τομ είναι ένας τρομερός τύπος και πολύ καλό παιδί. Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά εκείνος δεν είχε πρόβλημα, ήταν αρκετά χαρούμενος για τη συμμετοχή του και μάλιστα δέχθηκε να βγάλει φωτογραφίες σε όλους όσοι τον είδαν και του το ζήτησαν. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη για όλους, μία ευχάριστη έκπληξη».
Να θυμήσουμε πως τον Αύγουστο ο ηθοποιός επέδειξε ξανά τις ικανότητές του, καθώς κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε φιλανθρωπικό πρωτάθλημα jiu-jitsu. Σε βίντεο στο TikTok καταγράφεται η στιγμή που ο Hardy επικρατεί κατά όλων των αντιπάλων του και κερδίζειε όλους τους αγώνες του στο REORG Open Jiu-Jitsu Championship στο Aldersley Leisure Village στο Wolverhampton το Σάββατο.

Ο Tom διαγωνιζόταν με το φιλανθρωπικό ίδρυμα REORG, το οποίο εργάζεται με άτομα με σωματικούς τραυματισμούς που αλλάζουν τη ζωή, που πάσχουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και κατάθλιψη, εκπαιδεύοντάς τους στο βραζιλιάνικο jiu-jitsu για να τα βοηθήσουν στην ψυχική και σωματική τους ανάρρωση.

Actor Tom Hardy competed in a Jiu Jitsu comp today …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss