Ο Will Smith “χαρίζει” δυο μήνες δωρεάν Apple TV+ για την νέα του ταινία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H κίνηση του Will Smith να χαστουκίσει τον Chris Rock έχει φέρει μεν τα πάνω-κάτω, ωστόσο η ταινία Emancipation που πριν μήνες έκανε μεγάλο ρεκόρ για την Apple (μιας και πλήρωσε για δικαιώματα 120 εκ. δολάρια από τη Warner Bros.), έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η ταινία βρίσκεται στο Apple TV+ και μετά από αρκετά παράπονα, ο Will Smith (φυσικά μαζί με τους ιθύνοντες της εταιρείας) σκέφτηκε να κάνει δώρο δυο μήνες δωρεάν συνδρομής για να την δουν όσοι δεν έχουν γραφτεί. Ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν λογαριασμό και περισσότερα θα δείτε εδώ.

Βασίζεται στον Peter Gordon, έναν σκλάβο που δραπετεύει, ξεγελώντας τους κυνηγούς του και περνώντας τους βάλτους της Louisiana ξεκινάει το ταξίδι του για τον Βορρά, ώστε να καταταγεί στον στρατό εν μέσω του Αμερικανικού Εμφυλίου. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων που χρειάζονται, αποκαλύπτονται οι ουλές του οι οποίες παραλίγο να τον σκοτώσουν. Όταν η φωτογραφία αυτή γνωστή ως “The Scourged Back,” βγαίνει στην δημοσιότητα μέσω των Independent και Harper’s Weekly το 1863, ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για τα δεινά της σκλαβιάς στην Αμερική. Παράλληλα, ώθησε πολλούς ελεύθερους μαύρους να καταταγούν με τον στρατό του Βορρά και να πολεμήσουν εναντίον του Νότου.
Το σενάριο θα είναι από τον William N. Collage, η σκηνοθεσία και η παραγωγή από τον Antoine Fuqua. Η ταινία θα χρησιμοποιήσει την αληθινή ιστορία ως βάση μιας περιπέτειας-θρίλερ με τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται σε διαρκές κυνηγητό για 10 μέρες.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss