Ο Ζήσης Ρούμπος τα είπε όλα για την σειρά Maestro και το ότι μπήκε στο Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τα τελευταία χρόνια o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να απείχε (πιο πρόσφατη του ταινία ήταν το Ένας Άλλος Κόσμος), είχε εστιάσει περισσότερο στο σινεμά, αλλά επέστρεψε στην μικρή οθόνη με την σειρά Maestro.

Η σειρά πλέον ανήκει και επίσημα στο Netflix, το οποίο πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα. Η σειρά θα προβληθεί σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Netflix και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».
O Ζήσης Ρούμπος στον λογαριασμό του στο Facebook, ανέφερε όλα όσα χρειαζόντουσαν να ειπωθούν για αυτό το γεγονός. Συγκεκριμένα:
“Φ,φ, ένα, δύο.
Όταν μία ελληνική σειρά καταφέρνει και μπαίνει σε πλατφόρμα παγκόσμιας προβολής (κάτι για το οποίο κοπανιέμαι εδώ μέσα τουλάχιστον δέκα χρόνια σαν χαλασμένο πικάπ) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπαίνουμε σαν χώρα σε έναν καινούργιο στίβο που ΜΟΝΟ καλά μπορεί να φέρει στον χώρο, χαιρόμαστε.
Χαιρόμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ πολύ. Νταξ;
Το αν ταιριάζει με την αισθητική μας, με τα γούστα μας ή με το καινούργιο σαλόνι μας, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Και για να σταματήσει η πιπίλα των ημερών. Το Maestro δεν είναι καλό για τα “ελληνικά δεδομένα”. Τα μέχρι τώρα ελληνικά δεδομένα, θέλουν παραγωγούς να κυνηγάνε το επόμενο ριάλιτι που θα “πιάσει”, πετώντας εκατομμύρια στα σκουπίδια.
Το Maestro κρίθηκε με άλλα δεδομένα και για αυτό περνάει σε παγκόσμια προβολή. Και είναι η αρχή.
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί αυτό είναι καλό, άραξε λίγο και σκέψου το.
Μπράβο στο mega.
Μπράβο στον Χριστόφορο και στην παραγωγή που τον στήριξε.
Μπράβο στους ηθοποιούς και σε όσους δουλέψανε για τη σειρά.
Καλοτάξιδο.”
Αποκαλύφθηκε και το κόστος ανά επεισόδιο για την σειρά, η οποία συνολικά έχει προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 2.318.570€. Την ίδια ώρα έχει κρατική επιδότηση 927.428 € και μέσο κόστος ανά επεισόδιο 257.618 ευρώ.
Η σειρά «Maestro» του Mega αρχικά είχε τον τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον λόγο που το τιτλος άλλαξε: «Αυτός ο άνθρωπος εξ αρχής δεν ήταν δάσκαλος. Ένας μουσικός είναι ο οποίος πηγαίνει σε ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ μετά την εποχή του lockdown. Εκεί τον φωνάζουν όλοι δάσκαλο, αλλά δεν είνα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss