Όχι ο Henry Cavill δε θα επιστρέψει στην σειρά The Witcher μετά την αποχώρηση από τον ρόλο του Superman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Zack Snyder’s Justice League, για το οποίο σας αναφέραμε την άποψη μας, αποτελεί και επίσημα την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Superman, μιας και ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η επιστροφή του, κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.

Λίγο καιρό μετά τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και τόσο ο James Gunn, όσο και ο ίδιος ο Henry Cavill, επιβεβαίωσαν την αποχώρηση του δεύτερου από τον ρόλο του Superman. Ο Gunn ανέφερε πως θα εστιάσουν στην νεαρότερη ηλικία του υπερήρωα, συνεπώς ο Cavill δεν θα τον υποδυθεί ξανά. Ο ηθοποιός ανέφερε πως είχε συνάντηση με τους James Gunn και Peter Safran, απ’ όπου προέκυψαν άσχημα νέα, καθώς δε θα επιστρέψει ως Superman, όπως ανέφερε. Μετά από την ανακοίνωση του στούντιο πως θα βρίσκεται ξανά στον ρόλο τον περασμένο Οκτώβριο, αναγκάζεται να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έχει σεβασμό στην απόφαση και εύχεται τα καλύτερα τόσο στους δυο ιθύνοντες, όσο και στο franchise καθώς το universe πλέον επεκτείνεται. Όπως δήλωσε, πέρασε πολύ καλά, ευχαριστεί τους fans για την στήριξη και “that’s life”.

Among those on the slate is Superman. In the initial stages, our story will be focusing on an earlier part of Superman’s life, so the character will not be played by Henry Cavill.
— James Gunn (@JamesGunn) December 15, 2022

Mπορεί πριν λίγο καιρό, που ουσιαστικά “επέστρεψε” ο Henry Cavill στον ρόλο του υπερήρωα, ενώ παράλληλα αποχώρησε από την σειρά The Witcher, να κυκλοφόρησε πως αυτά τα δυο γεγονότα συνδέονται, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Οι fans εδώ και καιρό ζητούν την επιστροφή του στην σειρά The Witcher (στην οποία τον αντικαθιστά πλέον ο Liam Hemsworth), όμως ο ηθοποιός ακόμα και μετά την αποπομπή του από τον ρόλο του Superman, δε θα το κάνει.
Αυτό επιβεβαιώνει και το Variety, μιας και σε συνέντευξη που έδωσε ο επικεφαλής των σειρών του Netflix σε Αμερική και Καναδά, Peter Friedlander, διαβεβαίωσε πως ο Hemsworth είναι η καλύτερη επιλογή και θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Cavill.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Bodies Bodies Bodies
16/12/2022

H ταινία φαντασίας 65 υπόσχεται κάτι πολύ καλό
15/12/2022

O Ψύλλος είναι μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss