Οι διαφημίσεις στο YouTube φαίνεται να αυξάνονται, με έως και 10 διαφημίσεις σε διάλειμμα χωρίς δυνατότητα skip

Η εμπειρία παρακολούθησης video στο YouTube έχει άμεση σχέση με τις διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά την αναπαραγωγή ως μέσο για τη συντήρηση της πλατφόρμας και την οικονομική υποστήριξη των δημιουργών.   

Φαίνεται όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο, με το YouTube να προβάλλει έως και 10 διαφημίσεις που δεν μπορούν να παραλειφθούν κατά τη διάρκεια ενός μόνο διαλείμματος.
Τα διαφημιστικά διαλείμματα στα βίντεο του YouTube εμφανίζονται συνήθως πριν από την έναρξη ενός βίντεο, καθώς και κατά τη διάρκεια του, αν ο δημιουργός το επιτρέπει. Γενικά, τα διαλείμματα μπορεί να διαρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα ή να φτάνουν μέχρι και μερικά λεπτά, αλλά οι μεγαλύτερες διαφημίσεις συνήθως συνοδεύονται από τη δυνατότητα παράλειψης της συγκεκριμένης διαφήμισης μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ορισμένοι χρήστες του YouTube παρατήρησαν ότι οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα έχουν επεκταθεί σημαντικά σε μήκος και ποσότητα, ειδικά στη μορφή εκείνη που δεν μπορούν να επιλέξουν το κουμπί “Skip ad”.
Πολλαπλά θέματα στο Reddit αναφέρουν ότι τα διαλείμματα διαφημίσεων σε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας συμβαίνουν κάθε λίγα λεπτά. Εξίσου σκληρή, αν όχι χειρότερη, είναι η αύξηση των αναφορών χρηστών που βλέπουν πολύ περισσότερες διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράλειψης κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων του YouTube. Πρόσφατα tweets, κάνουν αναφορά για διαφημιστικά διαλείμματα με έως και 10 διαφημίσεις στη σειρά που δεν μπορούν να παραλειφθούν!
Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει σε όλα τα βίντεο ή ακόμη και σε όλους τους θεατές, αλλά αυτά τα μεγαλύτερα διαλείμματα φαίνεται να είναι όλο και πιο συνηθισμένα τελευταία. Πιο συχνή από το να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss