Οι δηλώσεις από την Νεφέλη Ορφανού που προκαλούν αντιδράσεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού αποκαλύπτοντας πως και από τους δύο έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;» διερωτήθηκε ενώ παράλληλα επεσήμανε πως πάντα είχε διαχωρισμένα στο μυαλό της τη δουλειά από το κρεβάτι.
Για τον Φιλιππίδη δήλωσε: «Μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα» τόνισε η ηθοποιός. «Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει ”τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Ο Πέτρος μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει. Του τα έδωσα πίσω και τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το ”Πέτρο τι κάνεις;”(με ύφος). Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;».
Ανέφερε επίσης: «Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν σε μία κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου ζήτησαν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Και μου έλεγαν να βγούμε να τον γνωρίσουμε. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».
Παράλληλα η Νεφέλη Ορφανού αναφέρθηκε στο Ρετιρέ: «Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Μου έχει τύχει στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και μου ζητούσε αυτόγραφα, κατέβαιναν όλοι σιγά σιγά και μου ζητούσαν και οι άλλοι. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Μετά από κάποιες μέρες είχα πάρε και ένα ύφος και με βλέπει η αδερφή μου και μου λέει ”τι είναι αυτό; Παίζεις στο ρετιρέ του Δαλιανίδη. Αν έπαιρνες Όσκαρ τι θα έκανες;”».
Σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss