Οι συσκευές smart home της Google υποστηρίζουν πλέον το πρότυπο Matter

Το πρότυπο Matter μπορεί να απλοποιήσει τη χρήση των έξυπνων οικιακών συσκευών, ιδιαίτερα αν προέρχεται από διαφορετικούς κατασκευαστές, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να το υποστηρίξουν.

Πρόσφατα, έγινε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός καθώς η Google έκανε γνωστό ότι ενεργοποίησε την υποστήριξη Matter για τις συσκευές Nest και Android και δεν απαιτείται καν να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κάποια ενημέρωση. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι τα έξυπνα ηχεία Google Home και Google Home Mini ή τα Nest Mini, Nest Audio, Nest Hub (1η και 2η γενιά), Nest Hub Max ή το νέο Nest WiFi Pro μπορούν πλέον να λειτουργούν χάρη στο Matter ως hubs που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε το έξυπνο σπίτι σας.
Η Google έκανε γνωστό ότι η υποστήριξη Matter ενεργοποιήθηκε και για το Fast Pair στο Android με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζευγοποιήσετε συσκευές με δυνατότητα Matter στο οικιακό σας δίκτυο «τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται η ζευγοποίηση ενός σετ ακουστικών». Μόλις συνδεθούν οι συσκευές σας, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα διευκολύνει επίσης τη σύνδεση των συσκευών που υποστηρίζουν Matter με εφαρμογές και έξυπνα οικοσυστήματα. Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας προχώρησε στην ενημέρωση των Nest WiFi Pro, Nest Hub Max και Nest Hub (2ης γενιάς) ώστε να λειτουργούν ως Thread border routers. Επομένως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε προϊόντα που υποστηρίζουν Thread …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss