Όλες οι ανακοινώσεις από το συνέδριο D23 2022 της Disney

Αν και τα περισσότερα νέα και ανακοινώσεις για το κινηματογραφικά σύμπαντα της Marvel και του Star Wars είναι γνωστά από την έκθεση Comic-Con που πραγματοποιήθηκε στο San Diego και την εκδήλωση Star Wars Celebration, εντούτοις επέστρεψαν και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο συνέδριο-έκθεση D23 2022 της Disney.

1η ημέρα
Η 1η ημέρα του συνεδρίου ξεκίνησε δυναμικά με αρκετές «πρώτες επαφές» και ανακοινώσεις, και βεβαίως πολλά teasers και clips για τις επερχόμενες κινηματογραφικές ταινίες και κινούμενα σχέδια της, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν δημιουργίες των Disney Animation Studios και Pixar.
Hocus Pocus 2

Το συγκεκριμένο sequel με τις τρεις μάγισσες «βρισκόταν στα σκαριά» εδώ και καιρό και η Disney επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο «κανονικό» trailer της ταινίας Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2 λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει η Anne Fletcher ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τις Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker.
Disenchanted

Σχεδόν 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, η Giselle (που ενσαρκώνει η Amy Adams) επιστρέφει με το sequel που έχει τον τίτλο Disenchanted. Στην ταινία η ηρωίδα από το Enchanted είναι πλέον μητέρα, αλλά δεν ζει πλέον μία ακριβώς παραμυθένια ζωή, με αποτέλεσμα να κάνει μία μάλλον άτυχη ευχή.
The Little Mermaid

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας The Little Mermaid με την Halle Bailey στον ρόλο της Ariel, η οποία πλαισιώνεται από τους Melissa McCarthy σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss