Ορφέας Αυγουστίδης: Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μίλησε για την οικογένεια του, την πατρότητα και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου»

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή».

Κλείνοντας, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss