Ορφέας Αυγουστίδης: Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με το παιδί μου

Kαλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης για να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, με χαμόγελο στη σχέση που αναπτύσσει μέρα με την μέρα με τον γιο του.

Ορφέας Αυγουστίδης
© Instagram

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία»

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης εξομολογήθηκε: «Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ, αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια».

«Κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα, αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του. γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση».

«Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss