Ορίστηκε σχολή αστρολογίας από το υπουργείο Παιδείας;!

Το υπουργείο Παιδείας φέρεται να πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. Με αυτό τον τρόπο η συγκεκριμένη σχολή ορίστηκε ως κέντρο δια βίου μάθησης, με τα ζώδια, τα ταρώ και την αριθμολογία να είναι στο επίκεντρο. Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω Facebook η ίδια η σχολή.

Με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αστροπαιδεία, το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως ΚΔΒΜ (δλδ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και υπάγεται ιστην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας;

Η Αστροπαιδεία συστάθηκε από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της Συμβουλευτικής, με όραμα να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της Αστρολογίας και να μεταφέρουν τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες μίας επιστήμης που θεωρείται παρεξηγημένη στα ελληνικά δεδομένα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλεγουν οι σπουδαστές ιπιστοποιημένα ιδρύματα με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών που δίνουν το δικαίωμα στον απόφοιτο να αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ως εκ τούτου, τα προγράμματα σπουδών της Αστροπαιδείας καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε μας στα τηλ: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss