Όταν ο Jason Statham λίγο έλειψε να πεθάνει στα γυρίσματα από την ταινία Expendables 3 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Jason Statham έχει κάνει καριέρα σε περιπέτειες στην μεγάλη οθόνη και σίγουρα θεωρείται από τους σκληρούς του Χόλιγουντ και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα αρκετά χρόνια πριν, στα γυρίσματα του Expendables 3.

Ο ηθοποιός συνηθίζει να κάνει μόνος του τις δύσκολες σκηνές και χωρίς καμία απολύτως βοήθεια, έστω και αν μιλάμε για πολύ ριψοκίνδυνα γυρίσματα και έτσι κατά την διάρκεια του Expendables 3, οδηγούσε ένα φορτηγάκι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.
Ο Statham δεν μπορούσε να το σταματήσει, μιας και είχαν χαλάσει τα φρένα και έτσι έπεσε μέσα στην θάλασσα, η οποία είχε βάθος γύρω στα 60 πόδια, ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πόρτες, αλά και το βασικότερο ότι στο παρελθόν αγωνίστηκε ως επαγγελματίας δύτης στην Αγγλία, τον βοήθησαν να γλυτώσει.
Μάλιστα ο ηθοποιός σε πιο παλιά του ταινία, είχε πάθει ακριβώς το ίδιο ατύχημα, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του Sylvester Stallone δήλωσε ότι όποιος άλλος και να ήταν στην θέση του Statham θα ήταν ήδη νεκρός, αλλά λόγω της εμπειρίας του, την γλύτωσε.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss