Όταν το χαμένο στοίχημα του Tom Hardy από τον Leonardo DiCaprio του… έδωσε το χειρότερο τατουάζ που έχει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Leonardo DiCaprio και ο Tom Hardy αποτελούν σίγουρα δυο από τους πιο διάσημους ηθοποιούς εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας προσφέρει αμέτρητες φοβερές ερμηνείες σε σπουδαίες ταινίες. Τώρα μας απασχολούν για ένα χαμένο στοίχημα, το οποίο είχε γίνει παλαιότερα.

Πριν από κάμποσα χρόνια, το «The Revenant» το λατρέψαμε και μας απασχόλησε καθότι χάρισε στον Leonardo DiCaprio το πολυπόθητο Όσκαρ Α’ Αντρικού, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι η υποψηφιότητα του Tom Hardy για Β’ Ανδρικό (το έχασε από τον Mark Rylance του Bridge Of Spies), του… κόστισε ένα τραγικό τατουάζ.
Ο Hardy είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο βρετανικό Esquire πως δεν πίστευε ότι θα είναι υποψήφιος για Oscar – σε αντίθεση με τον Leonardo DiCaprio και έτσι μετά το χαμένο στοίχημα που έβαλαν, έκανε ένα τατουάζ με το γραφικό χαρακτήρα του DiCaprio.
Mπορεί ο Tom Hardy να έχει πολλά τατουάζ, ωστόσο ο γραφικός χαρακτήρας του Leo είναι πολύ κακός και έτσι δέχτηκε μεν να το κάνει, αλλά είπε στον DiCaprio να το γράψει σωστά, όπερ και εγένετο, άσχετα αν δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss