Oύτε ο Tom Hanks δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Tim Allen δεν δάνεισε την φωνή του στον Buzz για την ταινία Lightyear – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην νέα spinoff ταινία Lightyear ο Chris Evans δανείζει την φωνή του στον κεντρικό χαρακτήρα του Buzz Lightyear (από τις ταινίες Toy Story φυσικά), ωστόσο ο Tim Allen αποκάλυψε γιατί δε συμμετείχε στο project. Όπως ανέφερε στο Extra, θεώρησε πως έπρεπε να μείνει έξω επειδή δεν είχε να κάνει με τον χαρακτήρα στον οποίο δάνεισε την φωνή του στις ταινίες Toy Story, αλλά με κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτές και δημιουργήθηκε ένα νέο team. Δήλωσε πως η νέα ταινία έχει μια πολύ ωραία ταινία, αλλά δεν έχει σχέση με το παιχνίδι και τα όσα είχαμε δει στο παρελθόν.

Μετά από αυτό, αναφέρθηκε και ο Tom Hanks (ο οποίος είχε την φωνή του Woody στις ταινίες Toy Story) και θεώρησε αδιανόητο πως ο Tim Allen δεν δάνεισε την φωνή του στον Buzz για την ταινία Lightyear. Με αφορμή την ταινία Elvis στην οποία παίζει, ανέφερε πως θα ήθελε να κοντραριστούν στο Box Office (βέβαια η ταινία Lightyear πάτωσε) και να πάνε να καθίσουν μαζί σε μια αίθουσα μαζί με κόσμο που δεν γνωρίζουν. Ωστόσο, το ότι δεν επιλέχθηκε για να ξαναδώσει την φωνή στον συγκεκριμένο χαρακτήρα είναι κάτι ανεπίτρεπτο, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει.
Σκηνοθέτης είναι ο Angus MacLane, ενώ η ταινία παρουσιάζει την ιστορία προέλευσης του Buzz Lightyear, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι. Ένας θρυλικός Space Ranger που απέκτησε γενιές θαυμαστών.
Aκούγονται εκτός από τον Evans επίσης οι Keke Palmer, Dale Soules, Taik …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss