Πάμε σινεμά: L’ important c’est d’ aimer (Σημασία έχει να αγαπάς)

Ο Σερβέ, φωτογράφος αισθησιακών φωτό συναντά την Ναντίν μια ηθοποιό β’ διαλογής που πρωταγωνιστεί σε φθηνοταινίες soft porno. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Σερβέ δανείζεται ένα σεβαστό ποσόν από το βρώμικο πορτοφόλι των γκάνγκστερ αφεντικών του, 

προκειμένου να χρηματοδοτήσει την παράσταση Ριχάρδος Γ’ στην οποία θα δώσει επιτέλους στη Ναντίν ένα ρόλο αντάξιο του ταλέντου της. Αλλά η Ναντίν πρέπει πρώτα να αντιταχθεί στο διχασμό της ανάμεσα στον ρομαντικό έρωτα του Σερβέ και την ηθική υποχρέωση προς τον σύζυγό της, Ζακ.

Ο Αντρέι Ζουλάφσκι με την πρώτη γαλλόφωνη ταινία του, θέτει την προσωπική του σφραγίδα στην έννοια έρωτας με την σπαρακτική αριστουργηματική και ακραία ρομαντική ιστορία που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή.

Γύρω από το ανορθόδοξο αυτό ερωτικό τρίγωνο, ο Ζουλάφσκι σκιαγραφεί έναν ολόκληρο μικρόκοσμο από χαμένες ψυχές: αλκοολικούς και τοξικομανείς, αποτυχημένους καλλιτέχνες και ματαιόδοξους ηθοποιούς, αδίστακτους κακοποιούς και πορνογράφους.

Ο Ζουλάφσκι σκηνοθετεί με μαεστρία την εύθραυστη Ρόμι Σνάιντερ καθοδηγώντας την να μας χαρίσει την πιο συγκλονιστική ερμηνεία της ζωής της. Με ένα καταιγιστικό, μανιώδη ρυθμό αλλά και εξαιρετική ευαισθησία εικονογραφεί ένα αλλόκοτο σύμπαν γεμάτο εξαθλιωμένους ανθρώπους του Θεάματος, σκληρούς γκάνγκστερ, ασταθή όντα εθισμένα στην πρέζα και το αλκοόλ, χυδαίους φωτογράφους. Ένα σμάρι σκοτεινών ηρώων που μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι διεστραμένων οργίων, βίαιων καυγάδων, θλιβερών συμπεριφορών και έντονης δίψας για έρωτα!

Προβάλεται απο 22/6:

ΡΙΒΙΕΡΑ, Βαλτετσίου 46, τηλ: 210 3844827
με ώρες 9.00 και 11.00 μ.μ
ΟΑΣΙΣ, Πρατίνου 7, Παγκράτι, Τηλ.: 2107244015
με ώρες 9.00 και 11.00 μ.μ

 

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, Λεωφ. Συγγρού 106, Φιξ, στάση μετρό Συγγρού-Φιξ, Τηλ.: 2109230081 με ώρα προβολής 08.00 μ.μ.

ΔΙΑΝΑ, Περικλέους 14, Μαρούσι (ΗΣΑΠ Μαρούσι), Τηλ.: 2108028587
με ώρα προβολής 10.10 μ.μ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss