Παναγιωτακοπούλου: Ο Μαρτίκας είναι drama queen, αυτή είναι η φιλοσοφία του

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να μένει άφωνος, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά και το βλέμμα της πρώην παίκτριας του «Survivor» και δεν σταμάτησε λεπτό να την κοιτάζει στα μάτια.

Βέβαια σχολίασε με χιούμορ και ίσως κάπως αρνητικά το γεγονός πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γνωρίζει από μικρή τον Στέλιο, με τον παρουσιαστή να λέει συγκεκριμένα: «Όλοι κάνουμε λάθος επιλογές, αυτή ήταν μια δική σου».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Νίκος Μουτσινάς κάθισαν στους κορμούς (σκαμπό) αλά «Survivor» και μίλησαν για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, για τους λόγους που την έκαναν να πάει, τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά φυσικά και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Μαρτίκας θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής

«Τον φαρμακοποιό τον έπιανε η τρέλα μαζί μου, επίθεση κανονική», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και συνέχισε λέγοντας «Ο Μαρτίκας είναι drama queen, αυτή είναι η φιλοσοφία του. Αν σε συμπαθεί το ένα θα το κάνει εκατό, θα σε εκθειάσει, θα σε προσκυνάει. Αν δεν σε συμπαθεί, ακόμη και το πουκάμισό σου αν δεν του αρέσει, το ένα θα γίνει εκατό αλλά προς το χειρότερο. Αυτός είναι. Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss