Παναγιώταρου: «Μου αρέσει το concept της Eurovision, θα πήγαινα»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κέρδισε το «J2US» με την Κατερίνα Λιόλιου, επιβεβαιώνοντας αρκετές από τις προβλέψεις που τις ήθελαν νικήτριες.

Μετά το τέλος του «J2US», όπως είπε η ίδια, της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για τα μουσικά δρώμενα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις προτάσεις, αλλά και για τη Eurovision.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Κοίταξε, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις στα μουσικά πλέον δρώμενα, αλλά νομίζω ότι θέλω λίγο τον χρόνο μου, λίγο να το επεξεργαστώ όλο αυτό».

Και συνέχισε: «Προτάσεις για μαγαζιά. Δεν μπορώ να με φανταστώ τόσο σε πίστα. Ακόμη και αν γινόμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν πιο πολύ σε pop ρεπερτόριο».

Όσο για τη Eurovision που τη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Αυτό με τη Eurovision για κάποιον λόγο μου το λένε συνέχεια. Μου αρέσει πάρα πολύ ναι. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτό σαν concept. Μου αρέσουν τα δύσκολα, μου αρέσει να μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss