Παναγιώτης Χατζηδάκης: Ήμουν ορκισμένος εργένης και η γυναίκα μου τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια βραδιά

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με το γιο του Ίωνα και τη γυναίκα του, Χαρά, πήγαν μια βόλτα στο στολισμένο λούνα παρκ «Αηδονάκια» και ο παρουσιαστής προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις.

«Ο Ίωνας είναι αυτόνομος, έχει τύπο και χαρακτήρα»

Αρχικά, αναφορικά με τον γιο του είπε: «Ο Ίωνας είναι 2 χρόνων και είναι η πρώτη χρονιά που αντιλαμβάνεται τα Χριστούγεννα. Ο Ίωνας είναι αυτόνομος, έχει τύπο και χαρακτήρα».

«Με τον Ίωνα καταλαβαίνω τι σημαίνει να έχεις υπομονή»

Για την πατρότητα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παραδέχθηκε: «Καθυστέρησα να γίνω γονιός και θα ήταν ωραία αν το είχα κάνει πιο νωρίς». «Με τον Ίωνα καταλαβαίνω τι σημαίνει να έχεις υπομονή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Oι λεπτομέρειες από το μυστήριο της βάπτισης του γιου του | Hello Magazine

«Οι προτεραιότητες αλλάζουν, μπαίνει στην οικογένεια ένας άνθρωπος που είναι το baby boss»

Επίσης, μίλησε για το παρελθόν κι ανέφερε: «Ήμουν ορκισμένος εργένης και η γυναίκα μου τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια βραδιά». «Οι προτεραιότητες αλλάζουν, μπαίνει στην οικογένεια ένας άνθρωπος που είναι το baby boss», τόνισε. Και εξέφρασε την επιθυμία για το μέλλον ότι θέλει να μεγαλώσει την οικογένεια του, αλλά θέλει και να μπορεί να το στηρίξει.

«Είμαι πολύ ευσυγκίνητος από τότε που γεννήθηκε ο Ίωνας»

«Είμαι πολύ ευσυγκίνητος από τότε που γεννήθηκε ο Ίωνας και σκέφτομαι ότι οι γονείς μου δεν είναι εδώ να τον δουν» σημείωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Θέλω να έχω υγεία, μόνο το παιδί μου σκέφτομαι να το βλέπω να μεγαλώνει»

Για την τηλεοπτική του παρουσία σχολίασε: «Φέτος είναι από τις καλύτερες μου χρονιές τηλεοπτικά, αισθάνομαι πολύ καλά». «Θέλω να έχω υγεία, μόνο το παιδί μου σκέφτομαι να το βλέπω να μεγαλώνει», κατέληξε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss