Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Κάποιοι με εξόντωσαν»

Για τις επιλογές που έκανε και κατακρίθηκε στην πολιτική του διαδρομή και τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας της πολιτικής»

Αρχικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας της πολιτικής. Ό,τι και να κάνω δεν θέλω να ενοχλήσω. Κάποιοι με εξόντωσαν. Θα ξαναντυνόμουν Ζορό, ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων και έτσι πέρασα κάποια μηνύματα».

«Η αδικία προς το πρόσωπό μου δεν έχει προηγούμενο»

Και συνέχισε λέγοντας, αναφερόμενος και στη γυναίκα του: «Η αδικία προς το πρόσωπό μου δεν έχει προηγούμενο, έφτασα κάποια στιγμή στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε σε βάρος μου ξεπέρασε κάθε όριο».

«Πούλησα πολλά σπίτια που ήταν δικά μου τα τελευταία 40 χρόνια»

Αναφορικά με την πολιτική του πορεία και την οικονομική κατάρρευση που έζησε τα τελευταία χρόνια είπε χαρακτηριστικά: «Πούλησα πολλά σπίτια που ήταν δικά μου τα τελευταία 40 χρόνια».Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Μπαινοέβγαινα στα δικαστήρια, τα οποία ήταν όλα αθωωτικά»

Επιπλέον, για τις συνεχείς δικαστικές του διαμάχες την τελευταία δεκαετία είπε «Μπαινοέβγαινα στα δικαστήρια, τα οποία ήταν όλα αθωωτικά».

Για το #metoo: «Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς;»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του για το #metoo. Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια;».

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει “ξέρεις ο τάδε με βίασε”. Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε» είπε χαρακτηριστικά.

«Τους καταδικάζω αυτούς»

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τονίζει στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς. Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον».

«Στη “Φάρμα” πήγα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε»

Ο πρώην παίκτης της «Φάρμας», στη συνέχεια, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο παιχνίδι λέγοντας: «Έχω τη δυνατότητα για κάποιες μέρες να μπω στη “Φάρμα”. Μην προσπαθείτε να με πεθάνετε, φτάνει. Αναθεώρησα πολλά. Πήγα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε, ενώ με κυνηγούσατε, δεν θα με πεθάνετε».Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Μου αρέσει η εκπομπή του Κοκλώνη και δεν αποκλείεται να με δείτε»

Επίσης, ο 74χρονος πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε: «Μου αρέσει η εκπομπή του Κοκλώνη και δεν αποκλείεται να με δείτε».

Μάλιστα δήλωσε ότι του λείπει ο Σταμάτης Γαρδέλης. «Ήταν κάτι το διαφορετικό. Ήμουν κολλητάρι του. Πηγαίναμε στο μποστάνι για να μιλάμε και να ηρεμούν τα φυτά» ανέφερε ο ίδιος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss