Πάνος Σταθακόπουλος: «Θυμάμαι αυτή τη θολούρα και το βουητό του νερού»

Στην παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, αλλά που τα θυμάται με χαμόγελο και για την εποχή που ζούσε ως μικροπωλητής στην Αθήνα.

«Είχαμε πάρα πολλή αγάπη στην οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι πλημμύριζε το σπίτι, το παράθυρο ήταν περίπου ένα μέτρο και έσταζε από παντού. Ήταν σε ένα κτήμα που είχε κοντά ένα λαγκάδι. Έμπαινε το νερό από την πόρτα, η μάνα μου μάς ξύπνησε λέγοντάς μας: σηκωθείτε να πιάσουμε ψάρια. Δεν ήθελε να μας τρομάξει», είπε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Θυμάμαι αυτή τη θολούρα και το βουητό του νερού. Με το που μας έβγαλαν από το παράθυρο, μέσα σε λίγα λεπτά μπήκε το νερό από το παράθυρο, σήκωσε ακόμα και τα ντεπόζιτα με το λάδι», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Πήρα την αισιοδοξία από τη μάνα μου. Ο παππούς μου ό,τι και να συνέβαινε, όποια δυσκολία είχαμε, μόλις γύριζε το βράδυ έστηνε πανηγύρι. Είχαν δεν είχαν να φάνε», εξομολογήθηκε, αμέσως μετά, ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πάνος Σταθακόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν έχει μετανιώσει που παραμένει εργένης, ενώ θυμήθηκε και την περίοδο που δούλευε ως μικροπωλητής στην Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας. Αναφορικά μ’ αυτό, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε: «Έμενα στου Γκύζη με την ξαδέρφη μου και δούλευα ως μικροπωλητής στην Αιόλου. Πουλούσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Είχα έναν πάγκο, τον έστηνα πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Έβγαζα μεροκάματο, την άδεια όμως την είχε άλλος. Εγώ ήμουν ο πραγματευτής».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss