Παντελής Παντελίδης: Η μητέρα του έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να έχει «φύγει» εδώ και κάποια χρόνια για την γειτονιά των αγγέλων, ωστόσο οι εξελίξεις γύρω από το όνομα του συνεχίζονται. Ειδικότερα, μία είδηση της τελευταίας στιγμής μετέφερε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου και η συνεργάτη της, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Όπως τόνισε η δεύτερη, δέχτηκε ένα μήνυμα από τον Γιώργο Θεοφάνους, ότι η μητέρα του Παντελή Παντελίδη του έστειλε εξώδικο, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Γιώργος Θεοφάνους: «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης»

Σε αυτές, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε πει, μεταξύ άλλων: «Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα».

«Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα»

Επίσης, είχε αναφέρει: «Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα».

«Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Και είχε συμπληρώσει επίσης: «Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε».

«Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί…»

Και είπε επίσης: «Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

Δείτε αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss