Παπαχαραλάμπους: Αυτοβαφτίστηκα σκηνοθέτης, θα δείξει

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ούσα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» μίλησε για την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, καθώς και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

«Ο ηθοποιός μετά από κάποια χρόνια αποκτά μια εμπειρία στη σκηνοθεσία»

Αρχικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Ο ηθοποιός μετά από κάποια χρόνια αποκτά μια εμπειρία στη σκηνοθεσία. Αυτοβαφτίστηκα σκηνοθέτης, θα δείξει».

Στη συνέχεια, με αφορμή τη τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος» όπου πρωταγωνιστεί είπε: «Μου αρέσουν τα δράματα, είναι πιο εύκολα από την κωμωδία».

Τι την έφερε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη;

Επίσης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους  θυμήθηκε το γεγονός που την έφερε πιο κοντά με τον άντρα της ζωής της, τον Φάνη Μουρατίδη, και εξήγησε για ποιο λόγο υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά.

«Είναι και λίγο μοιραίο τελικά να κάνεις σχέση με κάποιον συνάδελφο»

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» αποκάλυψε: «Ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης μας πήγε στα Χανιά, οι τρεις μας για να κάνουμε κάποια γυρίσματα για τους τίτλους. Φτάνουμε στα Χανιά και κάτι γίνεται στο ξενοδοχείο και δεν έχει δωμάτια. Και μένουμε σε ένα διπλό δωμάτιο με τον Φάνη. Λες και το έκανε επίτηδες ο Θοδωρής». «Είναι και λίγο μοιραίο τελικά να κάνεις σχέση με κάποιον συνάδελφο», τόνισε η ίδια.

«Όταν είχα γεννήσει δούλευε ο Φάνης και αυτό μέσα μου με πείραζε»

Εξήγησε επίσης ότι και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι ενίοτε αναπόφευκτος. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπες: «Όταν είχα γεννήσει δούλευε ο Φάνης και αυτό μέσα μου με πείραζε. Ξαφνικά βρέθηκα στο σπίτι να κάθομαι».

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία»

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο» αποκάλυψε αμέσως μετά.

Θα σκηνοθετούσε ποτέ τον Φάνη;

«Δύσκολα θα σκηνοθετούσα τον Φάνη. Και εκείνος δύσκολα θα με σκηνοθετούσε. Είναι δύσκολες ισορροπίες αυτές. Και οι δύο θέλαμε να συνεργαστούμε, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αμέσως μετά.

«Ο Φάνης είχε φύγει να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς τα παιδιά»

Επιπλέον, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξήγησε ότι εκείνη κάνει κουμάντο στα πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, ενώ διηγήθηκε μια αστεία ιστορία ενδεικτική της αφηρημάδας του συζύγου της.

«Ο Φάνης είχε φύγει να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς τα παιδιά. Τα παιδιά γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί. Ήταν αφηρημένος… λίγο» δήλωσε και εξέφρασε την επιθυμία να μην παντρευτούν νωρίς οι δύο γιοι της.

«Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η τελετή»

«Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον Φάνη. Δεν έχω βάλει νυφικό. Δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η τελετή, η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει» εξήγησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss