Παρά το μπάχαλο με Warner Bros. και HBO Max υπάρχουν 5 project που θα γίνουν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όπως έγινε γνωστό πλέον μετά την συγχώνευση Warner Bros. και Discovery+ και το μπάχαλο που επικρατεί, θα αλλάξουν πολλά, ωστόσο μετά την ακύρωση-έκπληξη για την ταινία Batgirl υπάρχουν μερικά projects που θα γίνουν τελικά.

Ο λόγος για τις ταινίες Blue Beetle, Black Canary, Superman reboot, αλλά και τις σειρές Green Lantern και Constantine, με όλα τα project να είναι ασφαλή, όπως έχει ανακοινωθεί. Μερικές πληροφορίες για αυτά:
 Blue Beetle
Το Blue Beetle αποτελεί την πρώτη της DC με Λατίνο πρωταγωνιστή και όπως έγινε γνωστό από το Deadline ο Angel Manuel Soto θα είναι στην σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Gareth Dunnet-Alcocer (remake του“Scarface”, Miss Bala).
Η ταινία θα εστιάσει στον MεξικανοΑμερικάνο έφηβο Jaime Reyes, τελικά δεν θα προβληθεί από το HBO Max αλλά στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου 2023, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο ηθοποιός του Cobra Kai, Xolo Maridueña (που υποδύεται τον Miguel Diaz) και μαζί του οι George Lopez, Adrianna Barraza, Harvey Guillén, Bruna Marquezine, Damián Alcázar, Belissa Escobedo, Elpidia Carrillo. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως villain θα είναι η Susan Sarandon αντί της Sharon Stone και θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Victoria Kord.
Superman Reboot
Έχουμε επίσημα reboot ταινία Superman από τον σεναριογράφο Ta-Nehisi Coates και τον παραγωγό J.J. Abrams. Ο Coates, συγγραφέας των Between the World and Me και We Were Eight Years in Power: An American Tragedy, αρθρογράφος The New York Times Magazine και The Washington Post, αλλά και κόμικ από τα Black Panther, Captain America θα επιμεληθεί το σενάριο.
Ο Coates αναφέρθηκε στον πιο θρυλικό υπερήρωα της Αμερικής και θέλει να φτιάξει κάτι που θα είναι πρωτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss