Payzy, η νέα πλήρως ψηφιακή πρόταση της Cosmote για ηλεκτρονικές πληρωμές με smartphone

Την επίσημη λειτουργία της εφαρμογής Payzy ανακοίνωσε σήμερα η Cosmote, με την οποία ο Όμιλος ΟΤΕ μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη για Android smartphones και iPhone, αποτελεί μια ολιστική λύση για μικροσυναλλαγές, με την όλη εμπειρία να είναι πλήρως ψηφιακή. Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει άμεσα IBAN λογαριασμό μέσω μιας διαδικασίας η οποία διαρκεί ελάχιστα λεπτά ενώ στη συνέχεια μπορεί να εκδώσει χρεωστική κάρτα Visa η οποία περνάει στο Apple Pay ή το Google Wallet για να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές με όλα τα συμβατά POS. 
Το Payzy απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε συνδρομητές Cosmote οι οποίοι αναμενόμενα έχουν κάποια επιπλέον οφέλη όπως μεταξύ άλλων απεριόριστα δεδομένα για 1 μήνα. Το περιβάλλον της εφαρμογής ξεχωρίζει για την απλότητά του, με τον χρήστη να καλείται να φορτώσει την Payzy κάρτα του χρησιμοποιώντας μια κάρτα ελληνικής τράπεζας που έχει στη διάθεσή του, μια διαδικασία η οποία δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση. 
Δίνοντας έμφαση στις μικροσυναλλαγές, ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές λογαριασμών χρησιμοποιώντας τον RF κωδικό αλλά και να στείλει άμεσα χρήματα σε κάποιον φίλο του που χρησιμοποιεί την εφαρμογή, κατά τη διάρκεια ενός chat χωρίς επιπλέον χρέωση και με πολύ εύκολο τρόπο.

Με τον τρόπο αυτό, το payzy επιθυμεί να απλοποιήσει την ανταλλαγή χρημάτων σε μια παρέα για την πληρωμή ενός λογαριασμού με τη λειτουργία split it αλλά και την άμεση αποστολή χρημάτων σε κάποια επαφή του χρήστη φτάνει αυτός να είναι ήδη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss