Πέθανε η Νινή Τζάνετ, η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου

Η ηθοποιός και θιασάρχισσα Νινή Τζάνετ, άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 86 χρονών. Η Νινή Τζάνετ ήταν η μικρότερη αδελφή -η τέταρτη κατά σειρά- του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού Αλέκου Τζανετάκου.

Ο θάνατος της

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον θάνατο της, η ίδια φαίνεται πως απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίχως να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, η Νινή Τζάνετ βασανιζόταν εδώ και χρόνια από την άνοια και το Πάρκινσον.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον γιο της 

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο μοναχογιός της, Γρηγόρης Αποστολίδης, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για την «Espresso».

«Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε»

Ο γιος της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια τέτοια μητέρα. Ήταν τόσο σπουδαία γυναίκα που έμεινε χήρα πολύ νέα και δεν ξαναπαντρεύτηκε για να μην πάρει άλλο επώνυμο. Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε».

«Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά»

Και συμπλήρωσε βαθιά συγκινημένος μετά τον χαμό της μητέρας του: «Νομίζω ναι, έφυγε ευτυχισμένη. Αναπολούσε πολλές φορές τα παλιά και μου έλεγε διάφορες ιστορίες εκείνης της εποχής. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος. Από το θέατρο έφυγε πριν από περίπου 25 χρόνια, πάνω στο απόγειο. Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά. Το μόνο πικρό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και Πάρκινσον και αυτό την είχε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία μας».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss