Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, την ώρα που βρίσκεται προφυλακιστέος στις Φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Αίτηση αποφυλάκισης από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, φαίνεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση με τα πρώτα 24ωρα πίσω από τα κάγκελα να κυλούν δραματικά για εκείνον. Έτσι, επιδιώκει με κάθε τρόπο να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατόν και να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας «Μπαμ», ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ο Πέτρος Φιλιππίδης επιθυμεί να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, εξηγώντας πως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να το κάνει τόσο νωρίς.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, ο ηθοποιός πρόκειται να ζητήσει με υπόμνημά του να αποφυλακιστεί με τη χρήση του ειδικού βραχιολιού παρακολούθησης. Αναμένεται λοιπόν, να προσφύγει εντός της εβδομάδας, κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του, καθώς όπως τονίζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός του, έχει ήδη δοθεί εντολή στους νομικούς του συμπαραστάτες να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Το πρώτο επισκεπτήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open, ο Πέτρος Φιλιππίδης δέχτηκε και το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές της Τρίπολης, από την σύζυγό του εδώ και αρκετά χρόνια, Ελπίδα.

Όπως θα ακούσετε, ο προφυλακισμένος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ηθοποιός δέχτηκε το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, η οποία στέκεται ακόμη και τώρα στο πλευρό του.

Ο λόγος προφυλάκισης του ηθοποιού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό τόσο του ανακριτή, όσο και του εισαγγελέα, αφενός είναι ύποπτος φυγής και αφετέρου διάπραξης νέων παρόμοιων αδικημάτων. Και αυτί διότι από το υλικό της δικογραφίας προέκυψε ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του στον χώρο του θεάματος, προκειμένου να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss