Πέτρος Λαγούτης: Η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του εξέλιξη παραθέτοντας μια διαφορετική προσέγγιση της τύχης κατά τον ίδιο και κατά τον Αριστοτέλη.

«Βέβαια σε κάποιες πάω και πέφτω»

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει λίγο πια μεγαλώνοντας πολλές φορές να τις βλέπω τις παγίδες και μερικές φορές να τις αποφεύγω. Βέβαια σε κάποιες πάω και πέφτω».

Πέτρος Λαγούτης: «Ο γιος μου έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα»

«Την θεωρώ φανταστική κουβέντα και με αυτή την έννοια δεν πιστεύω στην τύχη»

«Επειδή είχαμε την συζήτηση για την τύχη και τις επιλογές χθες με κάποιους φίλους και τους το είπα, η λέξη τύχη έχει φύγει πια από τη ζωή μου καταρχάς. Είχε πει όμως ο Αριστοτέλης ότι τύχη είναι το σημείο εκείνο που η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Την θεωρώ φανταστική κουβέντα και με αυτή την έννοια δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω, πως όταν προετοιμάζεσαι, θα έρθει η στιγμή και εσύ θα δεις και θα κάνεις την επιλογή που πρέπει να κάνεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Πέτρος Λαγούτης - Το δημόσιο παράπονο που έκανε στον μεγάλο του γιο | in.gr

«Δεν ήταν όλες οι δουλειές που έχω κάνει πετυχημένες»

«Δεν ήταν όλες οι δουλειές που έχω κάνει πετυχημένες. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πάλι σε μια ωραία γραμμή όλα τα πράγματα στη ζωή μου και το χαίρομαι και το απολαμβάνω», συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss