Πέτρος Λαγούτης: «Το θέατρο είχε το φως να καθαρίσει τη βρωμιά»

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εκτελεστές» στο θέατρο Αλκμήνη και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί για να μιλήσουν μαζί του.

Όταν ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε, μάλιστα, για το ξεκαθάρισμα που σημειώθηκε στον θεατρικό χώρο με το κίνημα #metoo ο Πέτρος Λαγούτης ήταν απόλυτος και απασφάλισε με το γάντι. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «MEGA Καλημέρα».

«Oι άνθρωποι του θεάτρου είχαν τη δύναμη να αποκαλύψουν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο»

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο σχετικό απόσπασμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Oι άνθρωποι του θεάτρου είχαν τη δύναμη να αποκαλύψουν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο. Ενώ σε πολλούς άλλους χώρους, όπως και στον δικό σας τον δημοσιογραφικό, δεν βρέθηκε κανείς να μιλήσει».

«Οπότε μην την πέφτουμε στο θέατρο για τη βρωμιά»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Οπότε μην την πέφτουμε στο θέατρο για τη βρωμιά. Το θέατρο είχε το φως να καθαρίσει την βρωμιά».

Τι αποκάλυψε για τον γιο του ο γνωστός ηθοποιός;

Επίσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε με χαρά στις κάμερες των δημοσιογράφων που τον συνάντησαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εκτελεστές» στο θέατρο Αλκμήνη: «Ο μεγάλος μου γιος πέρασε φέτος στη σχολή του θεάτρου Τέχνης».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss