Πηνελόπη Πιτσούλη: Δεν το είχα συνειδητοποιήσει, φοβήθηκα πως δεν θα κάνω παιδιά

Με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην διαχείριση της απώλειας της μητέρας της καθώς και τις τρεις δικές της αποβολές.

Πηνελόπη Πιτσούλη: "Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 56 χρόνια - Κάθε βράδυ με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή"

Η πιο δύσκολη στιγμή πριν ανεβείτε στη σκηνή;

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν με την απώλεια της μητέρας μου. Ο Λάκης Λαζόπουλος που παίζαμε μαζί μου είπε θα σου κλείσω αεροπορικά να πας στην Χαλκιδική, εκεί που ήταν οι γονείς μου.

Μην νοιάζεσαι καθόλου φύγε να πας, μου είπε και δεν θα το ξεχάσω. Θυμάμαι είχα και μία δύσκολη ατάκα όταν έπαιζα με τον Βαλαβανίδη ένα νούμερο και έπρεπε να πω δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα παιδιά δεν έχουνε και μάνα;

Και ζορίστηκα πολύ για να το πω. Μου είπε και ο Χρήστος μην το λες αυτό αστό. Ήταν δύσκολη στιγμή και όταν τελείωσε η κηδεία είπα πως θέλω να φύγω να γυρίσω στο θέατρο με σκοπό να ξεχαστώ.

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της - «Τις έδεσαν από τις κοτσίδες και τις πυροβόλησαν»

Είχατε μιλήσει και για τρεις αποβολές που είχατε κάνει. Βγήκανε πιο δυνατή από αυτό;

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει γιατί ήμουν πολύ μικρή όταν απέβαλα. Φοβήθηκα μόνο πως δεν θα κάνω παιδιά και θυμάμαι είπα στη μαμά μου δηλαδή μάνα δεν θα κάνω εγώ παιδί;

Θα κάνει αλλά αν δεν κάνεις μου έλεγε θα έχεις έναν καημό δεν έκανα παιδί. Όσα παιδιά κάνεις τόσους καημούς θα έχεις μου έλεγε.

Μετά από τα τρία ήρθε το τέταρτο κατά σειρά που είναι η κόρη μου. Είπαμε με τον άντρα μου πως δεν θα κάνουμε άλλο αλλά μετά ήρθε ο Άγγελος μου αλλά μετά είπαμε φτάνει.

Δεν άντεχα να αγαπάω και να νοιάζομαι τόσους πολλούς ανθρώπους. Βρέθηκα τώρα στα γεράματα να έχω 5 εγγόνια και 2 τα παιδιά μου 7 και δύο, γαμπρό και νύφη 9. Μια χαρά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss