Πολύ καλό cast στην σειρά Great Expectations – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πως θα σας φαινόταν η σειρά Great Expectations που ετοιμάζει πλέον ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight και θα έχει ως παραγωγούς τους Tom Hardy και Ridley Scott; Τα πρώτα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Το BBC και το FX συμφώνησαν για να γίνει η μεταφορά του μυθιστορήματος του Charles Dickens στην μικρή οθόνη και πάλι ως μίνι σειρά όπως ήταν και η “A Christmas Carol” του 2019, με το ίδιο team και ένα δυνατό cast.
Πρωταγωνιστές είναι οι Olivia Colman (“The Favourite,” “The Crown”) ως Miss Havisham, Fionn Whitehead (“Dunkirk,” “Bandersnatch”) στον ρόλο του Pip, Ashley Thomas (“Them,” “The Night Of”) ως Jaggers, Johnny Harris (“London to Brighton,” “This Is England ’86”) ως Magwitch, Shalom Brune-Franklin (“Roadkill,” “Line of Duty”) ως Estella, Hayley Squires (“I, Daniel Blake,” “The Electrical Life of Louis Wain”) στον ρόλο της Sara, Owen McDonnell (“Killing Eve,” “Women on the Verge” ως Joe, Trystan Gravelle (“A Discovery of Witches,” “The Terror”) ως Compeyson, Matt Berry (“What We Do in the Shadows,” “Toast of London”) στον ρόλο του Mr. Pumblechuck.
Το Great Expectations αναφέρεται στον Πιπ ένα ορφανό δεκάχρονο αγόρι, ο οποίος προέρχεται από την εργατική τάξη, βοηθά έναν κατάδικο να δραπετεύσει. Ένα χρόνο μετά, θα πιάσει δουλειά στο σπίτι της εκκεντρικής κυρίας Χάβισαμ, μια ντόπια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία ζει στην απομόνωση από τότε που την εγκατέλειψαν, πριν από 30 χρόνια. Τις ελεύθερες του ώρες τις περνά παίζοντας με την όμορφη Εστέλα, με την ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss