“Πετσόκομμα” στην σειρά Sex Education – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οo «Sex Education» να συνεχίζεται και για τέταρτη σεζόν, με τις απουσίες της καθηγήτριας Emily Sands, την οποία υποδύεται η Rakhee Thakrar, της Patricia Allison, που υποδύεται την κοπέλα της, Ola, της Simone Ashley που υποδύεται την Olivia, αλλά και αυτή της Tanya Reynolds, που είχε τον ρόλο της Lily. Παράλληλα, η Emma Mackey που υποδύεται την Maeve Wiley, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν θα έχει τόσο μεγάλο χρόνο όσο στις προηγούμενες σεζόν, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον η τέταρτη σεζόν, μιας και ούτε η ίδια ξέρει πολλά, βέβαια είναι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει.

Παράλληλα υπάρχουν τα νέα ονόματα των Dan Levy, Thaddea Graham, Marie Reuther, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Imani Yahshua. Επιστρέφουν εκτός της Emma Mackey και οι Asa Butterfiield, Ncuti Gatwa, Chinenye Ezeudu, Kedar Williams-Stirling, Dua Saleh, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Gillian Anderson, Mimi Keene, George Robinson, Alistair Petrie, Samantha Spiro.
Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Οτις είναι ένας 16χρονος δίχως έκδηλες σεξουαλικές ορμές. Το «μπλοκάρισμα» οφείλεται στη διαζευγμένη μητέρα του η οποία εκτός από επαγγελματίας σεξουαλική σύμβουλος έχει την τάση να διακοσμεί το σπίτι με ομοιώματα φαλλών και να φέρνει κάθε βράδυ άλλον άνδρα στο κρεβάτι της. Από την άλλη, όπως διαπιστώνει σύντομα, ο Οτις είναι ικανότατος στο να προσφέρει σεξουαλικές οδηγίες σε όλους τους υπόλοιπους. Οταν αυτό θα το αντιληφθεί και μια καπάτσα συμμαθήτρια, οι δυο τους θα στήσουν μια άτυπη επιχείρηση συμβουλευτικής, με πελάτες ολόκληρο το σχολείο.
Η σειρά είναι σε δημιουργία Laurie Nunn και πρωταγωνιστούν οι Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, ενώ προστέθηκαν οι Jason Isaacs, Jemima Kirke, Dua Saleh, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Dig
18/10/2022

Η σειρά φαντασίας Mayfair Wi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss