“Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο” το σπίτι που ενέπνευσε την ταινία The Conjuring. – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tα περισσότερα ακίνητα, τα οποία κρύβουν από πίσω τους μια ιδιαίτερη – ίσως και τρομακτική – ιστορία, είναι από δύσκολο έως απίθανο να πουληθούν. Όσο κι αν προσπαθήσουν οι καλύτεροι μεσίτες του κόσμου, πολύ δύσκολα κάποιος θα ξεπεράσει τους φόβους του και θα πει «ναι» σε κάποια προσφορά.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι, οι οποίοι όχι μόνο το κάνουν, αλλά είναι διατεθειμένοι να δώσουν και περισσότερα χρήματα από αυτά που αρχικά ζητούν οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να μην τους αρπάξει άλλος την «ευκαιρία».
Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Jacqueline Nuñez, μια προγραμματίστρια από τη Βοστώνη, η οποία πήρε τη γενναία απόφαση να κάνει δικό της το σπίτι που ενέπνευσε την ιστορία της ταινίας «Τhe Conjuring». Η συγκεκριμένη κατοικία, η οποία βρίσκεται στο Rhode Island, ανήκε αρχικά στους Roger και Carolyn Perron. To αγόρασαν το 1970 κι έμειναν εκεί μαζί με τις τρεις κόρες τους για μία δεκαετία.
Στο διάστημα που η οικογένεια έμεινε εκεί, παρατήρησε μια σειρά από μεταφυσικά φαινόμενα, τα οποία ήταν ανεξήγητα. «Τα πήγαινα πολύ καλά με τα πνεύματα από την αρχή. Πολλές φορές φοβόμουν επειδή είδα τι συνέβη στους γονείς μου», είχε πει σε συνέντευξή της στο Forbes η Andrea Perron, δημιουργός του «The Conjuring», η οποία ήταν μόλις 12 χρονών τότε.
Το σπίτι τελικά παρέμεινε για χρόνια ακατοίκητο, μέχρι που πουλήθηκε το 2019 στην οικογένεια Heinzen, η οποία ειδικεύεται στην εξερεύνηση παραφυσικών φαινομένων, αντί περίπου 420.000 ευρώ. Αν και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss