Ρένος Ρώτας: «Είμαι ντροπαλός, δεν κάνω εύκολα το πρώτο βήμα»

Ο Ρένος Ρώτας που θα παίξει τον ρόλο του Κόμη Αλμαβίβα στην παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» και με αφορμή αυτό, μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχει με τον ήρωα που υποδύεται, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην πρώην σύντροφό του.

«Είμαι ρομαντικός και εγώ»

Αρχικά, είπε: «Είμαστε σε περίοδο προβών. Η πρεμιέρα είναι στις 29 Οκτωβρίου. Με τον ρόλο μου έχουμε κοινά στοιχεία. Είμαι ρομαντικός και εγώ».

«Η καραντίνα ήταν δύσκολη περίοδος για μένα. Ψυχολογικά και οικονομικά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η καραντίνα ήταν δύσκολη περίοδος για μένα. Ψυχολογικά και οικονομικά», ενώ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να ζητήσει χρήματα από το οικογενειακό του περιβάλλον για να τα βγάλει πέρα.

«Δεν λέω εύκολα “σ’ αγαπάω”»

Παράλληλα, σημείωσε ότι απευθύνθηκε σε ειδικό. Ειδικότερα, δήλωσε: «Δεν έμαθα να ζητάω και να εκφράζομαι. Τα κρατούσα μέσα μου. Ό,τι με ενοχλούσε δεν το εξέφραζα. Δεν λέω εύκολα “σ’ αγαπάω”. Θα κάνω πράγματα που δείχνουν αγάπη και φροντίδα αλλά δεν τα λέω με λόγια».

«Από ανασφάλεια και ντροπή κάνω κακό χιούμορ και αφήνω άσχημη εντύπωση σε μια κοπέλα που μπορεί να πλησιάσω»

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς προσεγγίζει μία κοπέλα που του αρέσει: «Είμαι ντροπαλός. Δεν κάνω εύκολα το πρώτο βήμα. Από ανασφάλεια και ντροπή κάνω κακό χιούμορ και αφήνω άσχημη εντύπωση σε μια κοπέλα που μπορεί να πλησιάσω».

«Αν η Κλέλια ήταν ο έρωτας της ζωής μου, θα μας το δείξει το μέλλον»

Σχετικά με την πρώην σύντροφό του, Κλέλια Ανδριολάτου, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει συστηματική επικοινωνία. Στα γενέθλια θα στείλουμε τις ευχές μας. Κατά καιρούς θα μάθουμε τα νέα του άλλου. Χωρίσαμε φιλικά. Αν η Κλέλια ήταν ο έρωτας της ζωής μου, θα μας το δείξει το μέλλον».

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στα social media»

Τέλος, ο Ρένος Ρώτα αποκάλυψε: «Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Μου λένε περίεργα πράγματα για τα πόδια και για τα πόδια μου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss