Ρένος Ρώτας: «Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο Survivor»

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο ταλαντούχος ηθοποιός Ρένος Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο του στη σειρά «Μόλις Χθες», αλλά και για την επιλογή των συναδέλφων του να πάνε στο «Survivor».

«Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του»

«Ο ρόλος μου στη σειρά “Μόλις χθες” ήταν δύσκολος να τον προσεγγίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του», είπε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

«Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο “Survivor”»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο “Survivor”. Πολλοί συνάδελφοι που στο παρελθόν έλεγαν ότι δεν θα πάνε στο “Survivor”, πλέον μπορεί να είναι η μοναδική λύση για να επιβιώσουν».

«Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς»

Ο Ρένος Ρώτας συμπλήρωσε: «Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο παιχνίδι, μπορεί και να πήγαινα. Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς. Δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα για μένα».

«Αυτή την περίοδο θα έκανα τα πάντα για να στηρίξω το θεσμό του θεάτρου»

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας είπε αμέσως μετά: «Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, είναι δύσκολο να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο. Δεν μου αρέσουν οι διακρίσεις και οι διαχωρισμοί των ανθρώπων. Αυτή την περίοδο θα έκανα τα πάντα για να στηρίξω το θεσμό του θεάτρου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αυτό δεν θα μου επέτρεπε να ψωνιστώ».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss