Ρεσιτάλ της Χάρις Αλεξίου στην σειρά Maestro – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τα τελευταία χρόνια o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να απείχε (πιο πρόσφατη του ταινία ήταν το Ένας Άλλος Κόσμος), είχε εστιάσει περισσότερο στο σινεμά, αλλά επέστρεψε στην μικρή οθόνη με την σειρά Maestro. Η σειρά έχει φτάσει στο τρίτο επεισόδιο, όπου υπήρξε ένα ρεσιτάλ της Χάρις Αλεξίου.

Την Πέμπτη 3/11, παρακολουθήσαμε το τρίτο επεισόδιο του Maestro με τίτλο «Προσευχή» και μάθαμε την άγνωστη ζωή της Χάρις και τα μυστικά που κρύβει. Για ακόμη μια φορά η μεγάλη καλλιτέχνις έδωσε ρέστα και καθήλωσε το κοινό με το υποκριτικό ταλέντο της. Η ίδια, βλέποντας την εγγονή της, Κλέλια, να θέλει απεγνωσμένα τον Ορέστη, θυμήθηκε τον δικό της έρωτα με τον καθηγητή της, τον Διονύση, τον οποίο όσα χρόνια και εάν έχουν περάσει, τον φροντίζει κρυφά μιας και καθημερινά του πηγαίνει φαγητό.

Χαρουλα Αλεξιου σημερα,Μαρια Καβογιαννη την αλλη βδομαδα,αν αυτο δεν ειναι ευλογια,αν αυτο δεν ειναι η μετουσιωση της Τεχνης,δε ξερω τι ειναι. Μαγεια. Ευχαριστουμε. #Maestro
— Το AlterEgo της Ντένης (@helluvahope) November 3, 2022

#MaestroΚυρία Αλεξίου είστε Ηθοποιαρα! 🫶Το είπα…… pic.twitter.com/Ucr8e7BhY6
— 𝐸𝑖𝑟𝑖𝑛𝑖 𝑆. ❄ (@eirinisiorou) November 3, 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ!!
Μ Α Γ Ε Ι Α !! 👏👏#Maestro pic.twitter.com/bhaxnX4iie
— Δημήτρης Πλ… (@tzimispla) November 3, 2022

Η σειρά «Maestro» του Mega αρχικά είχε τον τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον λόγο που το τιτλος άλλαξε: «Αυτός ο άνθρωπος εξ αρχής δεν ήταν δάσκαλος. Ένας μουσικός είναι ο οποίος πηγαίνει σε ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ μετά την εποχή του lockdown. Εκεί τον φωνάζουν όλοι δάσκαλο, αλλά δεν είναι. Ο τίτλος θα ήταν διπλός. Για τους ξένους θα ήταν Maestro και για τους Έλληνες Δάσκαλος. Είδαμε όμως πως σε όλη την πορεία του σεναρίου ταιριάζει πιο πολύ ο Maestro».
Η υπόθεση είναι η εξής: O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…
Πρωταγωνιστούν ο ίδιος και οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και ο Γιώργος Μπινιάρης. Θα έχει 9 επεισόδια, θα είναι εβδομαδιαία και υπάρχει ανοιχτή option για δεύτερο κύκλο με ακόμα 9.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία The Chalk Line
06/11/2022

H ταινία The Banshees of Inisherin είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς
06/11/2022

Οι καλύτερες ερμηνείες από τα 90s συμφωνα με το Indiewire
02/11/2022

Οι αποκαλύψεις για την ταινία Κορόιδο Γαμπρέ
06/11/2022

Ρεσιτάλ της Χάρις Αλεξ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss