Ρίκα ∆ιαλυνά: Δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά στη Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που την ώθησαν να εγκαταλείψει την Αθήνα, την απώλεια του άνδρα της, που τη συγκλόνισε, αλλά και την αποχή της από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια.

Ρίκα Διαλυνά: Μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την όρασή  της- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» | Hello Magazine

  • Ισχύει ότι δεν ζείτε πια στην Αθήνα;

Ναι, ισχύει. Ο άνδρας µου «έφυγε» τον Ιούνιο του 2017 και αποφάσισα, έπειτα από έναν χρόνο που πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, να έρθω στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου εδώ είναι η κόρη µου και ο εγγονός µου.

Ρίκα Διαλυνά | Radar.gr

  • Με τον σύζυγό σας, Νίκο Χρυσικόπουλο, ήσασταν µαζί 36 υπέροχα χρόνια. Πώς βιώσατε την απώλειά του;

Όταν «έφυγε», δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη. Ξένα πρόσωπα, που δεν είχαµε σχέση, µου στάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγµές και µε έπεισαν να πάω για λίγο στην Κρήτη, όπου και κατέβηκα για τρεις µήνες. Μετά ο κορονοϊός µε βρήκε στο Ηράκλειο. Τελικά διαπίστωσα ότι στην Κρήτη υπάρχουν πιο πολλά πράγµατα που µε κρατάνε εδώ.

Έμεινε τυφλή η Ρίκα Διαλυνά

  • Σκεφτήκατε ποτέ να προχωρήσετε τη ζωή σας;

Όχι, σε καµία περίπτωση. Ούτε κατά διάνοια. Οταν έχεις περάσει 36 ολόκληρα χρόνια µε έναν άνθρωπο ο οποίος, λίγο πριν «φύγει», µου είπε ένα βράδυ «Ρίκα, τι όµορφη που είσαι;» και του απάντησα «Νίκο µου, δεν είµαι πια όµορφη όπως σκέφτεσαι» και µου είπε «εγώ σε βλέπω µε τα µάτια της ψυχής µου». Είχε έναν δυναµισµό και µια ευαισθησία. ∆εν θα µπορούσα ποτέ να ξεχάσω τον Νίκο µου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss