Σάκης Κατσούλης για Γιώργο Αγγελόπουλο: Θα μπουν 30 άτομα, είναι κακό η παραγωγή να ασχολείται μόνο μαζί του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” έκανε ο πρώην νικητής του “Survivor”, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου για τον All-Star κύκλο του reality επιβίωσης που έρχεται τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ, τη δική του συμμετοχή σε αυτό, αλλά και όσα γράφονται για τις χρηματικές απολαβές του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας» δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης για τη συμμετοχή του στο reality του ΣΚΑΪ.

«Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το “Survivor” του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος» σχολίασε στη συνέχεια.

Για την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και τη φημολογία για τη συμμετοχή του στο “Survivor” ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα “All-Star Survivor”, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη».

Τον απασχολεί το χρηματικό έπαθλο; Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss