Σάκης Κατσούλης: Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο, το Survivor έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε συνέντευξη ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει.

«Πληρώθηκα, καιρός δεν ήταν;»

Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Πληρώθηκα, καιρός δεν ήταν; Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου, να υποστηρίξω και τη Μαριαλένα όπου με χρειαστεί».

«Το Project που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες και θα παιχτούν 12 επεισόδια»

Ο Σάκης Κατσούλης είπε στη συνέχεια: «Το Project που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες και θα παιχτούν 12 επεισόδια. Έχει να κάνει με γυμναστική, διατροφή».

«Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στα χέρια και κάνει κουτσομπολιό»

Κλείνοντας, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο, το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει πολύ σε κομμάτια ριάλιτι. Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στα χέρια και κάνει κουτσομπολιό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss