Σαρώνει η ταινία The Sandman στο Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά The Sandman από το Netflix, βασίζεται στο κόμικ του Neil Gaiman. Θα δούμε τους Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Joely Richardson, Niamh Walsh, David Thewlis, Kyo Ra, Patton Oswalt, Stephen Fry, Jenna Coleman, Johanna Constantine, Sandra James Young.

Όπως είναι λογικό πολλοί την περίμεναν και έτσι στο πρώτο τριήμερο της έσκισε, καθώς με πάνω από 69.5 εκ. ώρες θέασης παγκοσμίως ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του “Keep Breathing” και το ίδιο έγινε και στην χώρα μας με τα Stranger Things 4 και το Keep Breathing.
Η σύνοψη έχει ως εξής: “Μια μίξη σύγχρονων μύθων και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνδέονται τέλεια. Το ‘The Sandman’ ακολουθεί τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς αυτός διορθώνει τα συμπαντικά και τα ανθρώπινα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια της απέραντης ύπαρξης του. Ο Λόρδος των Ονείρων έχει αιχμαλωτιστεί από θνητούς. Όταν απελευθερωθεί, αυτός ο αιώνιος ηγέτης των Ονείρων θα συνειδητοποιήσει ότι οι μπελάδες του μόλις ξεκίνησαν.”
Αποκαλύφθηκε επίσης πως το budget είναι 15 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδια σε μια ακόμα ακριβή παραγωγή της πλατφόρμας. O σεναριογράφος του Wonder Woman, Allan Heinberg είναι showrunner, με τους Gaiman και David S. Goyer (Terminator: Dark Fate) να είναι παραγωγοί, σε συνεργασία των DC Entertainment …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss